Ambassadeurs

Twee dingen hebben de ambassadeurs van de Sport+Bus gemeen. Ze hebben een passie voor sport en ze zijn dol op onze deelnemers. Onze ambassadeurs gaan regelmatig mee naar de evenementen en helpen ons verder om de sportwereld en de senioren aan elkaar te verbinden.

De Sport+Bus kent de volgende ambassadeur:

Kees-Jan van der Klooster
Kees-Jan van der Klooster is oud paralympiër en gaat door het leven als skiër en kwam voor Nederland uit op de spelen in Vancouver (2010) en Sochi (2014). Zijn mooiste resultaat behaalde hij in 2008 toen hij goud won op de WinterXGames in Aspen Colorado.
In 2016 is hij gestopt met topsport en richt hij zich met zijn bedrijf KJ-Projects zijn peilen op het veranderen van de beeldvorming ten aanzien van mensen met een handicap. Kees-Jan geeft lezingen en voorlichting op scholen over leven met een beperking en hij heeft een rolstoelvaardigheidstrainingprogramma om jong en oud mobieler met hun rolstoel te maken.
Bovenal is Kees-Jan een bevlogen wereldverbeteraar en wil hij bijdragen aan een mooiere wereld en verbindingen maken tussen mensen.

Kees-Jan; " De Sport+Bus zet zich in om ouderen door middel van sport te betrekken bij de maatschappij en vitaal te houden. De jeugd heeft de toekomst, maar die toekomst bouwen we op de ervaring van de vorige generaties. De verbinding die de Sport+Bus maakt spreekt mij erg aan en hier zet ik me graag voor in!"