Registreer je nu

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen voor de rest.

Naam
E-mail
Telefoon
Is er iets waar wij van op de hoogte moeten zijn?
Hou mij op de hoogte
 

Naam:Reinier Email:reinier@sportplusbus.nl Telefoonnummer: 06-46789383

Word supporter

Er zijn tal van mogelijkheden om supporter te worden van de Sport+Bus. Dankzij steun van onze supporters genieten onze deelnemers van de mooiste sportevenementen en hebben ze een onvergetelijke dag. Door onze ANBI status krijgt u bij een donatie ook nog eens een groot deel terug van de belastingdienst.

Vrijwilligers
We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ondersteuning bieden tijdens, maar ook voor een evenement. Als je het leuk vindt om met onze senioren op pad te gaan of op een zorglocatie een geweldig sportevenement neer te zetten komen we graag met je in contact. Voor meer informatie: mail naar reinier@sportplusbus.nl en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Bedrijfsuitje
Mocht je voor je bedrijf of instelling op zoek zijn naar een onvergetelijk uitje? Samen met de Sport+Bus kunnen we daarvoor zorgen. Jouw team of afdeling is van harte welkom om naar een sportevenement te gaan. Om te genieten van sport en dat samen te doen met de deelnemers van de Sport+Bus. Uiteraard zijn eigen ouders of grootouders ook van harte welkom! Voor meer informatie: mail naar reinier@sportplusbus.nl en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Harde kern
De supporters van de harde kern van de Sport+Bus doen een jaarlijkse gift om ervoor te zorgen dat er meer deelnemers mee kunnen naar de stadions. Ook helpt de harde kern om op zorglocaties mensen te laten genieten van sport en een glaasje Advocaat met slagroom. Wil je toetreden tot de harde kern? Dat kan vanaf € 50,- per jaar. Je wordt dan tevens jaarlijks uitgenodigd om mee te gaan naar één van de grote stadions. Voor meer informatie: mail naar reinier@sportplusbus.nl en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.