Waarom Sport + Bus

De Sport+Bus zet senioren aan de kant, maar dan op een leuke manier!
De Sport+Bus zet zich in om twee keer per maand met senioren sport te kijken. Met onze deelnemers komen wij in de bekende stadions in Nederland en kijken we naar verschillende sporten op hoog niveau. Schaatsen in het Olympisch Stadion, hockey in het stadion van ADO Den Haag, beachvolleybal op de Dam in Amsterdam, niets is onmogelijk voor ons.

Ook kijken we belangrijke sportwedstrijden op een groot scherm bij buurtcentra, verzorgingshuizen en verpleeghuizen. We nemen oud sporters mee voor een meet & greet en er wordt gesport op de Wii. Ook drinken we een glaasje advocaat met slagroom op de goede afloop.

De Sport+Bus is voor alle senioren die interesse hebben in sport. Of u nu nog zelfstandig thuis woont, of in een tehuis, wij komen u ophalen en bezorgen een fantastische dag! In overleg kunnen uw mantelzorgers mee ter ondersteuning.  

Oprichters
Oprichters van de Sport+Bus zijn Lucas Gmelig en Reinier Thiadens. Zij delen al sinds hun jeugd twee passies met elkaar, sport en contact met senioren. In 2013 besloten zij deze passies om te zetten in een onderneming. De Sport+Bus is de vertaling van wat zij graag zien; met weinig middelen senioren een waardevolle ervaring bieden. Met sport als bindend middel.